Данас смо поводом обиљежавања Међународног дана особа са инвалидитетом организовали 1.такмичење у караокама за наше кориснике

Данас смо поводом обиљежавања Међународног дана особа са инвалидитетом организовали 1.такмичење у караокама за наше кориснике

Данас смо поводом обиљежавања Међународног дана особа са инвалидитетом организовали 1.такмичење у караокама за наше кориснике, које ће од ове године постати традиција у установи с обзиром на одличан оџив и провод наших корисника.

Стручни радници, на челу са психологом Мијом и дефектологом Дијаном припремили су богат програм, а централно мјесто заузело је горе поменуто такмичење, а 9 наших корисника се окушало у пјевању.У стручном жирију био је директор установе, руководилац ођељења за социјалну заштиту и рад са корисницима као и представник његоватеља-и вјерујте, нису имали нимало лак задатак да изаберу најбоље!

1.мјесто освојио је наш Милан Марковић са највећим бројем гласова!

Слађан Чутурић је био 2. и уз то је освојио и награду публике, док су 3. мјесто пођелили Ремзија Ковачи и Зоран Шкорић.Свим учесницима директор установе Никола Вујасиновић је уручио захвалнице, као и симболичне новчане награде, док су најбољи добили и посластице.

Честитке свим учесницима и стручним радницима на дивној манифестацији!